TommyTree

Ruby | Potlamp 25 cm


Alle warmte gebundeld in haar glazen huisje: Ruby

Haar rustige en chique design maakt van Ruby een prachtige accessoire in je interieur. Met haar aanwezigheid draagt ze bij aan een warme en huiselijke sfeer in jouw kamer. Ruby is een tafellamp, 25 cm hoog en heeft een diameter van 12 cm. De snoer is 2 meter lang en heeft een schakelaar waarmee je de lamp eenvoudig aan en uit kunt zetten. Het glas verspreidt het licht helder en gelijkmatig.

Leuke tip! Ruby kan ook gedecoreerd worden met wat aarde en een (kunst)plantje zodat ze een echte eyecatcher in je interieur wordt! 

Let op: de lichtbron (E27) wordt niet meegeleverd. Kijk bij ons assortiment van lichtbronnen en kies direct zelf een mooi exemplaar uit. Denk bijvoorbeeld aan een kooldraadlamp, zeer geschikt voor een warme en sfeervolle uitstraling!  Een rustige en chique design
  Geeft je interieur een warme en huiselijke sfeer
  Een handige schakelaar op de snoer


Contact over dit product
25
Ruby | Potlamp 25 cm
Ruby | Potlamp 25 cm
Ruby | Potlamp 25 cm
Ruby | Potlamp 25 cm

Zoekt u maatwerk? Laat ons u helpen!

Een lamp is een ware blikvanger in uw interieur. Het is dus van groot belang dat de lamp aansluit bij de rest van uw inrichting. De keuze voor een bepaalde lamp is persoonlijk en het aanbod in de winkels komt niet altijd overeen met de wensen die u heeft. TommyTree biedt u de oplossing, wij maken namelijk lampen op maat! Neem contact op met TommyTree zodat we u in goed overleg de lamp van uw dromen kunnen bezorgen. Wij gaan graag voor u aan de slag! 

TommyTree Goeseelstraat 35-37
4817 MV
Breda
06 - 128 200 77


Contact