TommyTree

Harley | Tafellamp 35 cm


Een trotse en stoere lamp; Harley

De Harley is uit sterk Nederlands eikenhout geboren. Wat heeft ie een robuuste en toch elegante uitstraling. De krachtige eiken voet geeft de lamp zichtbaar een verhaal mee. De Harley is 35 cm hoog (excl lichtbron) en heeft een diepte en breedte van 11,5 cm. De snoer is 2 meter lang en de lamp is eenvoudig aan en uit te zetten met de schakelaar op de fitting.

Let op: de lichtbron (E27) wordt niet meegeleverd. Kijk bij ons assortiment van lichtbronnen en kies direct zelf een mooi exemplaar uit. Denk bijvoorbeeld aan een kooldraadlamp, zeer geschikt voor een warme en sfeervolle uitstraling!  Elegante lamp op een robuuste eikenhouten voet
  Trotse, stoere & krachtige uitstraling
  De metalen fitting is verkrijgbaar in diverse kleuren


Contact over dit product

Zoekt u maatwerk? Laat ons u helpen!

Een lamp is een ware blikvanger in uw interieur. Het is dus van groot belang dat de lamp aansluit bij de rest van uw inrichting. De keuze voor een bepaalde lamp is persoonlijk en het aanbod in de winkels komt niet altijd overeen met de wensen die u heeft. TommyTree biedt u de oplossing, wij maken namelijk lampen op maat! Neem contact op met TommyTree zodat we u in goed overleg de lamp van uw dromen kunnen bezorgen. Wij gaan graag voor u aan de slag! 

TommyTree Goeseelstraat 35-37
4817 MV
Breda
06 - 128 200 77


Contact