TommyTree

Lucy | Pendellamp 100 cm

Ze is krachtig in al haar eenvoud: Lucy

Onze lamp Lucy kenmerkt zich door haar subtiele en klassieke design. Lucy is een pendellamp en heeft een lengte van 100 cm. Het touw is iets stugger en biedt zo de mogelijkheid er enkele speelse en leuke knopen in te leggen, precies zoals jij het wilt hebben. De lamp kun je natuurlijk uit- en aanschakelen via een centrale lichtknop in je kamer maar Lucy is ook te bedienen via de schakelaar aan de fitting. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Let op: de lichtbron (E27) wordt niet meegeleverd. Kijk bij ons assortiment van lichtbronnen en kies direct zelf een mooi exemplaar uit. Denk bijvoorbeeld aan een kooldraadlamp, zeer geschikt voor een warme en sfeervolle uitstraling!  Een subtiel en elegant design
  Het touwsnoer draagt bij aan de warme uitstraling
  De metalen fitting is verkrijgbaar in diverse kleuren


Contact over dit product
29
Lucy | Pendellamp 100 cm
Lucy | Pendellamp 100 cm
Lucy | Pendellamp 100 cm
Lucy | Pendellamp 100 cm

Zoekt u maatwerk? Laat ons u helpen!

Een lamp is een ware blikvanger in uw interieur. Het is dus van groot belang dat de lamp aansluit bij de rest van uw inrichting. De keuze voor een bepaalde lamp is persoonlijk en het aanbod in de winkels komt niet altijd overeen met de wensen die u heeft. TommyTree biedt u de oplossing, wij maken namelijk lampen op maat! Neem contact op met TommyTree zodat we u in goed overleg de lamp van uw dromen kunnen bezorgen. Wij gaan graag voor u aan de slag! 

TommyTree Goeseelstraat 35-37
4817 MV
Breda
06 - 128 200 77


Contact