TommyTree

Tommy | Stolplamp 27 cm


Een van onze favorieten, hij heet niet voor niets: Tommy

De Tommy heeft een klassieke uitstraling en een bijzondere high-end look & feel. De stolp verspreidt het licht helder en gelijkmatig. De Tommy is een tafellamp, 27 cm hoog en heeft een diameter van 14 cm. De snoer is 2 meter lang en heeft een schakelaar waarmee je de lamp eenvoudig aan en uit kunt zetten. Leuk detail is dat de Tommy tevens een werkende schakelaar in de stolp heeft zitten, ook hiermee zet je de lamp eenvoudig aan en uit.

Let op: de lichtbron (E27) wordt niet meegeleverd. Kijk bij ons assortiment van lichtbronnen en kies direct zelf een mooi exemplaar uit. Denk bijvoorbeeld aan een kooldraadlamp, zeer geschikt voor een warme en sfeervolle uitstraling!  Klassiek design, high-end look & feel
  Zowel een schakelaar op de snoer als in de stolp
  De metalen fitting is verkrijgbaar in diverse kleuren


Contact over dit product

Zoekt u maatwerk? Laat ons u helpen!

Een lamp is een ware blikvanger in uw interieur. Het is dus van groot belang dat de lamp aansluit bij de rest van uw inrichting. De keuze voor een bepaalde lamp is persoonlijk en het aanbod in de winkels komt niet altijd overeen met de wensen die u heeft. TommyTree biedt u de oplossing, wij maken namelijk lampen op maat! Neem contact op met TommyTree zodat we u in goed overleg de lamp van uw dromen kunnen bezorgen. Wij gaan graag voor u aan de slag! 

TommyTree Goeseelstraat 35-37
4817 MV
Breda
06 - 128 200 77


Contact